Fietsen is vrijheid

Fietsen is vrijheid, de wijde wereld in. Genieten van de natuur.Fietsen is gezonde inspanning, goed voor lijf en leden.De fiets is ook een prima vervoermiddel voor korte afstand woon- werkverkeer; geen files, geen parkeerproblemen.
Maar wat uw toepassing ook is, een eerste vereiste is een betrouwbare, goed onderhouden fiets.


Services

Shimano Bikefitting

bikefitting

Bij ons in de winkel vind u de meetopstelling van Shimano bikefitting. Dit systeem bestaat uit een computerprogramma, wat aan de hand van een aantal metingen, precies aangeeft welke maat fiets voor u de beste is en hoe zadel, stuur e.d. moeten worden afgesteld. De metingen worden verricht met behulp van een originele meetinrichting. Zo bent u altijd verzekerd van de meest efficiënte en comfortabele houding.

Verdere uitleg vind u op shimano-bikefitting.com

Werkplaats

We beschikken over een uitstekend geoutilleerde werkplaats.

werkplaats

Ophaalservice

Komt u als klant onverhoopt ergens met een defecte fiets te staan, dan kunt u naar de zaak bellen. Indien nodig wordt dan de fiets opgehaald en tevens een vervangende fiets afgeleverd, zodat u uw tocht weer kunt voorzetten. Ook als u (nog) geen klant bent, kunt u van onze diensten gebruikmaken.

Kom gerust langs en vraag naar de voorwaarden.

servicebus

Verzekering, lening, pechdienst

enraVia Peter Rijsdijk Tweewielers kunt u bij aanschaf van een nieuwe fiets een aantrekkelijke fietsverzekering afsluiten. Deze Nationale Fietsverzekering dekt niet alleen bij diefstal de schade, maar zorgt dat u zonder ingewikkelde procedures bij Peter Rijsdijk een gelijkwaardige fiets krijgt. Informeer naar de mogelijkheden.

fiets directplanPeter Rijsdijk Tweewielers helpt u bij het verkrijgen van een aantrekkelijke lening. Bij FietsDirectPlan bepaalt u zelf de afbetalingstermijn
fietsnedPeter Rijsdijk Tweewielers is aangesloten bij Fietsned, de mobiele fietsenmaker